不算是很久以前的记忆(45)

今天是2013年9月10日,多两天是一个特别有意义的日子。68年前,1945年9月12日,板垣征四郎代表日本,在新加坡向联军最高统帅蒙巴登及其他交战国签署降书。

新加坡沦陷三年零六个月内,两次轰动国际的投降协约签署仪式都在新加坡举行,可见新加坡在国际舞台上的政治地位。

CCF29052013_00008

Advertisements

3 Comments

Filed under 历史展馆:二战, 回首往日, 不算是很久以前的记忆

3 responses to “不算是很久以前的记忆(45)

  1. 国樑

    英国帝国战争博物馆的收藏相当丰富,也相当有组织性,更重要的是“官方声明”资料可作为免费非商业用途,定位佳。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s